Kurser

Vi har schemalagda kurser i de flesta av våra program! Att lära sig nytt är att utvecklas och att utvecklas gagnar oss alla!

Våra Kurser

VIKTIG INFO: Med anledning av den rådande coronakrisen ger vi samtliga kurser som webbkurser tills vidare.

 

Oavsett om du är nybörjare eller har jobbat länge kan du komma till en punkt där du behöver kunna eller veta mera. Kanske har du fått nya arbetsuppgifter eller bytt avdelning? Oavsett vilket skälet än må vara kan lösningen vara en kurs hos oss. Att lära sig nytt är att utvecklas och att utvecklas gagnar oss alla!

Hantverksdata har specialiserat sig på entreprenadföretagens administrativa rutiner. Vi har mångårig erfarenhet från både stora och små företag. Våra erfarna kursledare ser till att du lär dig både nya och effektivare arbetssätt för att förenkla administrationen.

Vi har schemalagda kurser i de flesta av våra program och moduler. Utöver vanliga kurser i våra kurslokaler i Danderyd eller i Göteborg så håller vi även webbkurser där man sitter uppkopplat från sin egen dator, tittar och lyssnar på lärarens genomgång. Om man hellre vill ha en företagsanpassad kurs så går det bra. En konsult går då igenom ert utbildningsbehov och sätter ihop en utbildningsdag antingen på plats hos er eller i vår kurslokal i Danderyd.

Våra kurser i Entré

  • Entré Lön (grund)
  • Entré Lön (forts)
  • Entré Projekt
  • Entré för nya administratörer

Entré Lön (grund)

Kursen vänder sig till dig som inte arbetat i Entré Lön förut eller som precis börjat använda Entré.

Läs mer & anmäl dig

Entré Lön (forts)

Har du kört Entré Lön i ett år eller mer är det kanske dags för en fördjupning och lära dig mer i lönesystemet. Då är det här kursen för dig.

Läs mer & anmäl dig

Entré Projekt

Det här är en kurs för Redovisningsansvariga samt Projektledare som behöver få en genomgång av Projektflödet i Entré.

Projekt

Entré för nya administratörer

Ny på jobbet? Här är kursen som lär dig de administrativa grunderna i Entré med redovisning och reskontror.

Läs mer & anmäl dig

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera