Med integreringen mellan Hantverksdata och utvalda tjänster så får du möjlighet att ägna mer tid åt din kärnverksamhet. 

Serafim Finans 

  • Inkasso
  • Fakturaköp
  • Företagslån

Alla företag behöver kapital, inte bara för att överleva men för att utvecklas och frodas. Vi på Serafim Finans förstår detta bättre än de flesta. Via våra fordringstjänster och vårt sätt att arbeta gör vi livet för dig som företagare lite enklare.

Ett välmående företagsklimat gynnar oss alla. Utan kapital att utveckla tjänster och produkter, investera eller krishantera går det inte att driva företag på ett hållbart sätt. Serafim Finans jobbar för att företagare i Sverige har de förutsättningar som behövs för att konkurrera på samma villkor och få en ärlig chans att nå framgång i respektive fält.

Vi tillhandahåller tjänster inom fordringshantering, såsom fakturaköp, inkasso, företagslån och fastighetsfinansiering. Med lösningsorientering, engagemang och professionalitet som ledord ser vi till att ingen av våra kunder betalar mer än det de utnyttjar.

Svea Ekonomi

  • Inkasso
  • Påninnelseservice
  • Finansiering

Svea är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet är vi ett naturligt val för många företagare när de behöver en finansieringspartner. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa.

Med över 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher.

Förutom tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso har vi bland annat smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även lån och sparande för privatpersoner.

Svea ska, genom personlig service, erbjuda marknaden effektiva och anpassade lösningar inom finansiering, inkasso, reskontra­hantering och betallösningar.