Detta är Hantverksdata

Hantverksdata hjälper hantverkare att effektivisera sin vardag -  i alla branscher. Det har vi gjort i 50 år, och på så sätt har vi kunnat bli branschledande inom affärssystem i de olika hantverksbranscherna.

Vår långa erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning, bidrar till att vi på ett effektivt sätt kan förbättra resultat och kvalitet vid varje installation.

 

Antal anställda: 180

 

Antal användare: 90 000

 

Antal år i branschen: 50

 

Marknadsledande och expanderande

Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag och nästan 90 000 användare inom de olika branscherna.

Program utvecklade av hantverkare för hantverkare

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag. Därför är våra system utvecklade av hantverkare för hantverkare till skillnad från många andra system. Vi har från början utgått från branschens förutsättningar och tagit vara på hantverkarnas synpunkter och erfarenheter.

Hantverksdata i Norden 

Hantverksdata har bolag i både Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Besök gärna deras hemsidor.

Pajadata Oy>> (Finland)

Håndverksdata AS>> (Norge)

Ordrestyring>> (Danmark)

 

Tracked ligger sedan 2021 under Hantverksdatas paraply. Tracked är ett molnbaserat projektsystem som på bästa sätt skapar verklig affärsintelligens till dina entreprenadprojekt.

Läs mer om Tracked här.

 

 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera