Ett system utvecklat för hantverkare

Entré Office är webbverktyget med de smarta lösningarna för det moderna hantverksföretaget. I Entré Office finns allt i samma system, helt integrerat. Systemet tar hand om administrationen som det mindre hantverksföretaget inte har tid med.

Kontakta oss Testa gratis

Hantverksdatas mobila webbverktyg

Med Entré Office har du alltid tillgång till systemet. I mobilen, på surfplattan eller i din dator. 

Vi på Hantverksdata har branschutvecklat affärs- och ekonomisystem till hantverkare i mer än 45 år. En erfarenhet som ger bred kunskap om hantverkare. Idag använder drygt 25 000 hantverkare våra mobila lösningar.

Hur mycket kan ni spara?

Entré Office innehåller branschlösningar för de flesta hantverksbranscher t ex El, VVS, Måleri, Glas, Plåt, Ventilation och Bygg. De branschunika lösningarna har du på ett och samma ställe; arbetsorder, fakturering, tidsregistrering, egenkontroller, branschdokument och uppdaterade artikellistor.

Hur mycket kan du tjäna genom att använda Entré Office mobila arbetsorder?

Hur mycket kan ni spara?
0
Kronor i månaden
Hur har vi räknat

Kalkylen visar hur mycket ett företag kan spara på att använda ett webbaserat system istället för handskrivna ordersedlar som ofta skrivs i efterhand. Kalkylen baseras på lönekostnaden ni anger per timme inkl sociala avgifter, semester, frånvaro etc. 

Testa gratis

Entré Office är ett mobilt arbetsorder verktyg. Det är enkelt att använda och du har all administration under kontroll i ett och samma system.

Hur fungerar testperioden?

Börja med att beställa en testperiod, vi ringer upp dig och bokar en tid för en kort demo. Testperioden är startad! 30 dagar öppet köp

Testa gratis

Funktioner

  • TIDREGISTRERING Registrera tiden direkt på arbetsplatsen.En registrering ger underlag till både arbetsorder och lön.Montören har en tydlig kalenderöverblick med färgindikering.
  • ORDERHANTERING Samla enkelt allt material och tider på en arbetsorder i systemet.Med hjälp av färdiga branschprislistor som alltid är uppdaterade.Vill du förenkla ytterligare använd EDI följesedlar direkt in på arbetsorder.
  • TIDSPLANERING Planera arbetsordern på montören och den blir synlig direkt i Plattan/telefonen.Övrig tid, semester, frånvaro kan planeras in med tydlig färgindikering.
  • ARTIKELHANTERING Entré Office levereras med aktuella prislistor för din bransch. Listorna uppdateras automatiskt. Vill du förenkla materialregistreringen finns möjlighet till EDI följesedel som uppdaterar materialet på ordern. Givetvis kan du skapa egna artiklar.
  • KUNDRESKONTRA Hjälper dig att hålla kontroll på att kunderna betalar sina fakturor i rätt tid.Förutom betalningsregistrering kan du skicka påminnelser och göra rotansökan via fil. Alla fakturor sparas och kan enkelt kopiera till liknande order.
  • KUNDHANTERING Alla uppgifter sparas och finns tillgängliga.Möjlighet att ställa in betaldagar, synlig rabatt/påslag, synligt artikelnummer, rotuppgifter, och omvänd byggmoms.
  • LEVERANTÖRSRESKONTRA & BOKFÖRING Hjälper dig att ha kontroll på dina leverantörsfakturor och betala i tid.För enklare registrering använd EDI faktura så blir registreringen problemfri.Alla fakturor, betalningar hamnar automatiskt i bokföringen.Registrera övriga transaktioner manuellt.Möjlighet att ta ut momsrapport, balansrapport och resultaträkning.

Montörslicens

100 kr/mån
per användare.

Tidsregistrering
Beställ

Entré Office Order

155 kr/mån
per användare.

Arbetsorder, Tid & Materialregistrering
Beställ

Entré Office

415 kr/mån
per användare.

Arbetsorder, fakturering, kundreskontra, tidsregistrering, egenkontroller, tidplanering och färdiga branschprislistor
Beställ

Frågor och svar

Hur fungerar programmet och vilken lösning passar bäst för mig? Nedan har du några utvalda frågor och svar. Du kan också kontakta oss direkt via formuläret längst ner på sidan.

Vilka funktioner ingår i Montörslicensen?

Arbetsorder, fakturering och kundreskontra.

Vilka funktioner ingår i Entré Office Order?

Arbetsorder, fakturering, kundreskontra och tidsregistrering.

Vilka funktioner ingår i Entré Office?

Arbetsorder, fakturering, kundreskontra, tidsregistrering, egenkontroller, tidplanering och färdiga branschprislistor.

Krävs det någon installation för Entré Office?

Nej, programmet är helt webbaserat.

Hur lång bindningstid är det?

Ingen bindningstid.

Har jag tillgång till support?

Absolut!

Supportens öppettider

08.00-16.30 Alla helgfria vardagar
08.00-13.00 Dag före röd dag
12.00-13.00 Lunchstängt

Telefon
08-473 70 10

E-post
support@hantverksdata.se

Vad säger en av våra kunder?

"Att systemet hjälper dig med att göra kontrolldokument är ju sjukt bra! För mig har dagarna blivit kortare faktiskt, säger Fredrik på Kraft & Belysningsteknik i Uppsala

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi snart av oss till dig!