Branschutvecklade program för Larm

Larminstallatörer

För larminstallatörer erbjuder vi en totallösning av administrationen i affärssystemet Entré. I Entré för Larm finns alla funktioner som ett larmföretag behöver i samma program, från en leverantör. Entré innehåller allt från anläggningsregister med en mängd olika anläggningsrapporter till arbetsorder, fakturering och reskontror. Naturligtvis finns även moduler som Tid/Lön och Projektstyrning som tillägg.

Läs mer om affärssystemet Entré>> 

Larmcentraler/Bevakningsföretag

För larmcentraler/bevakningsföretag erbjuder vi även Entré Alarm (tidigare Larm 2000). Entré Alarm är ett modulbaserat system. 

Modulen Larmhantering övervakar och hanterar automatiskt inkommande larm från externa objekt. Systemet presenterar endast larm för operatören som kräver beslut och åtgärd. Övriga processer som inte kräver uppmärksamhet hanteras dolt i bakgrunden. Varje kund och larmkaraktär har individuella åtgärdsinstruktioner och beslutsstöd. 

Modulen Telepass är ett ärendehanteringssystem som används av t ex en kundtjänst där man tar emot felanmälningar. Egna formulär kan skapas dynamiskt och kopplas till specifik typ av ärende eller kund. Samma operatör kan därför hantera olika typer av felanmälningar från olika branscher. Funktion finns för att automatiskt vidarerapportera ärendet till t ex fastighetsskötare, hissjour, klottersanerare, snöskottare, bärgningsjour etc. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar