Branschutvecklade program för Isolerbranschen

Affärssystemet Entré för företagets administration

För isolerföretag erbjuder vi färdiga paket med en totallösning av administrationen i affärssystemet Entré. I Entré finns alla funktioner som ett isoleringsföretag behöver, från en leverantör.

I grunden finns kund- och artikelregister med färdiga prislistor från Ahlsell, Lindab, Bevego, Profisol och Paroc. Kraftfull och flexibel hantering av arbetsorder med registreringsmallar, prioriteringslistor, tidskalender m.m. I paketen finns naturligtvis även fakturering och reskontra, bokföring och leverantörsreskontra samt möjlighet att bygga på med t.ex. handdatorer, lön och projektstyrning.

Läs mer om Entré här>>

 

Isolerkalkyl

Från och med den 1 januari 2011 har Hantverksdata tagit över supporten för Isolerkalkyl från Isoleringsfirmornas Förening (IF).

Tre viktiga fördelar:
- Stor supportorganisation
- Lång erfarenhet av entreprenadföretag
- Kommande integration mellan affärssystemet Entré och Kalkyl

Priser

Är du medlem i Isoleringsfirmornas Förening (IF) samt har avtal med Hantverksdata, kan du köpa kalkylsystemet till ett förmånligt pris samt enkelt ladda ned prisfiler till Isolerkalkylen för att snabbt få rätt pris i systemet.

Du som inte är medlem i Isoleringsfirmornas Förening (IF) kan köpa kalkylsystemet till ordinarie pris och även ladda ned prislistan till ordinarie pris. Kontakta vår säljavdelning för mer info och priser.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar