Affärssystem El - utvecklat för elbranschen

Idag finns många av våra kunder inom elbranschen. Vi levererar affärssystem med färdiga prisinläsningsmallar för alla elgrossister med tillhörande rabattbrev. Allt för en snabb och komplett information om artiklar. Dessutom erbjuder vi en branschunik Elkalkyl där du t.ex. kan beräkna entreprenader med ATL-tider och färdiga recept. Vårt långa och täta samarbete med EIO borgar för trygghet.

Våra system för elbranschen:

Entré
Passar de större entreprenad- och serviceföretagen

Läs mer i Entré El produktfolder

Entré Office
Webbverktyget som passar det mindre entreprenad- och serviceföretaget

Läs mer i Entré Office produktfolder

Se video där elektrikerna på Furusunds El visar hur de använder sig av våra system under en dag!

Entré furusunds el

Mer information om:

Affärssystem El

Entré El är ett affärssystem speciellt utvecklat för företag inom elbranschen. Större företag med flera entreprenader och många anställda använder sig av det större modulsystemet Entré, medan mindre företag drar nytta av molntjänsten Entré Office, som möjliggör uppdatering och översyn av projekten i realtid från såväl PC som mobil och surfplatta. 

Företag som vill vara konkurrenskraftiga inom el behöver ett affärssystem där all data och alla dokument finns samlade på ett och samma ställe. Med Entré minskar företagets administrationstid och risken för dubbelarbete minimeras.

Kombinera moduler efter krav och behov

Entré är uppbyggt av moduler, som kombineras efter företagets krav och behov. När företaget växer lägger ni enkelt till de moduler ni kan tänkas behöva. Systemet passar därför bra för såväl små som stora företag.

Entré har moduler för projektstyrning, orderhantering, ÄTA-hantering, tidsregistrering, fakturering och mycket annat. Syftet med Entré är att det ska kunna fungera som det enda affärsverktyget, och det är därför späckat med funktionalitet. Samtidigt har stor omsorg lagts vid att systemet ska vara lätthanterligt, och enkelt kunna uppdateras av installatörer ute i fält via mobilen. Stort fokus har också lagts på gränssnittet vad gäller översikt, till exempel via diagram som visar de aktuella projektens status.

Hela administrationen i ett och samma system

Som projektledare är det en dröm att använda Entré. Med de mobila funktionerna lägger du snabbt arbetsorder på montörerna som i sin tur kan rapportera in tid via mobilappen, beställa material och klarmarkera för fakturering. Arbetad tid och annat löneunderlag finns hela tiden uppdaterat vilket gör lönehanteringen snabb och smidig.

Varje projekt står tydligt för sig själv med respektive underrubriker, samtidigt som överblick ges över företagets totala status. Entré är ett smidigt sätt att i varje givet ögonblick ta pulsen på företaget och se var man behöver lägga fokus för ögonblicket.

Kontakta oss för mer information >>

affärssystem el

Full kontroll på det digitala flödet

Stöd för EDI (Electronic Data Interchange) gör att behovet av fysiska utskrifter och skanning minskar, även om dessa funktioner också finns integrerade. Med elektroniska fakturor, beställningar och följesedlar underlättas kommunikationen med såväl kunder som leverantörer, samtidigt som ni sparar på miljön.

För de leverantörer och kunder som inte har stöd för EDI finns en skanningsfunktion där man lätt för in inkomna dokument. Systemet skapar även fakturor för utskrift.

Uppdatering i realtid

För varje händelse i varje projekt, till exempel att en arbetsorder läggs, eller en tidsregistrering läggs till i appen, uppdateras hela systemet i realtid. Det innebär att det du ser när du går in på ett visst projekt är dess status i just det ögonblicket. Det innebär dessutom att all registrering endast behöver ske en gång, i stället för att information ska gå från plats till plats för att till sist föras in i systemet. 

Mobila lösningar minskar administrationstid

Möjligheten att använda systemet mobilt hjälper till att spara tid. Entrés mobila lösning heter Portal. Här kan installatören registrera timmar, beställa och lägga in material samt klarmarkera för fakturering. Installatören kan även ta bilder för dokumentation och utföra egenkontroller av arbetet. Som arbetsledare kan du lägga in order och kommunicera med samtliga installatörer när det behövs. All ny information uppdateras i projektet direkt.

Passar både större och mindre företag

Entré är ett kraftfullt affärsverktyg för elbranschen som passar medelstora till stora företag med många anställda och projekt. Genom de integrerade modulerna kan systemet enkelt anpassas efter företagets aktuella behov.

För småföretag finns Entré Office, webbverktyget med de nödvändigaste lösningarna för att driva mindre projekt och entreprenader. Här samlar du arbetsorder, fakturering, tidsregistrering och annan nödvändig administration, allt anpassat för elbranschen. Alla ändringar registreras direkt i det centrala systemet.

Det enda kompletta affärssystemet för elbranschen

Entré är det enda kompletta affärssystemet för Elbranschen. Entré innebär att faktureringsprogram, bokföringstjänster och annan mjukvara blir överflödig och möjliggör snabb och aktuell överblick i realtid. För såväl projektledare som installatörer underlättar Entré det dagliga arbetet och ger företagsledningen de bästa förutsättningarna att fatta välgrundade beslut om framtiden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar