Anders Mårtensson

Supportchef

Hur hamnade du på Hantverksdata?

Efter studier inom IT har jag jobbat med support och kundservice på leveranssidan och beställarsidan liksom inom försäljning. Jag hade faktiskt inte en tanke på att byta jobb men känslan jag fick när jag hade varit på intervju var riktigt god och jag har inte ångrat mig en sekund.

Vad är din uppgift på Hantverksdata?

Som supportchef ansvar jag för att supportavdelningen uppfyller sina åtaganden och utvecklas i takt med produkten och samtiden.

Vad är det bästa med att arbeta på Hantverksdata?

När jag började på Hantverksdata blev jag förvånad över hur hjälpsamma alla var även mellan avdelningarna, vilket jag inte var van vid. Jag tycker att vi har en familjekänsla som jag i mina tidigare yrkesroller aldrig kommit i närheten av och den försöker jag förvalta och sprida vidare till mina nyare kollegor.

Berätta om någonting du byggt eller skapat?

Det har ju blivit några kök, badrum och trallverandor genom åren men stoltast är jag nog över vårt hemmaspa där jag återanvände skiffer från en övervuxen gammal altan på tomten som klinker och kakel.

 

Fyra snabba!

Sommar eller vinter?

Estland eller Lettland?

Lakrits eller choklad?

Svarv eller såg?


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar