2016-02-25

En projektredovisning i realtid avgjorde när ESSING AB valde Entré

ESSING AB valde affärssystemet Entré

ESSING AB är en koncern som expanderar. En koncern som idag består av AB Täby Rör, Rörcompaniet AB och US Rörteknik AB. Tillsammans är dom specialister inom Värme och Sanitet samt en del av Comfortkedjan. Comfortkedjan består av 130 entreprenörer och delägare varav majoriteten använder sig av affärssystemet Entré.

Det som avgjorde bytet av affärssystem var främst behovet av en projektredovisning som i realtid avser registrerade timmar och möjligheten att digitalisera hela orderflödet. Med en digital orderhantering i bärbara enheter, tidsregistrering på web och direkt inläsning av EDI-fakturor minskar ESSING AB sitt manuella arbete och får en smidigare administration.

”Nu när vi byter affärssystem ser vi det som en nystart med nya förenklade rutiner.
 Vi har höga krav gällande möjlighet att skapa snabba och tillförlitliga rapporter från dotterbolag till koncernbolag. Jag och hela organisationen förväntar oss att vi kommer bli mycket mer tids och kostnadseffektiva eftersom detta byte även innebär ett rejält kliv in i den digitala världen” säger Ingemar Essebro, ESSING AB

Att bidra till utveckling i en expansionsfas är för oss på Hantverksdata alltid spännande.
Vi ser fram emot att samarbeta med en viktig aktör inom VVS branschen.

 Pressrelease>>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar