2013-05-06

Hantverksdata lanserar PDF mätning för elkalkyler!

Hantverksdata lanserar lagom till Elfack 2013 en ordentligt uppfräschad Entré Elkalkyl med uppdaterad ATL-lista med 25 000 nya tidskopplingar till nytt material och med nya genomarbetade recept. Förutom ny ATL-lista presenterar Hantverksdata ett helt nytt sätt att arbeta med kalkyler och ritningar, PDF-mätning.

I Entré Elkalkyl kan man hämta upp en PDF ritning direkt i en kalkyl och mängda in i kalkylraderna med smarta funktioner för bl a kabelstegar med innehåll av kabelpaket och både längd- och styckemätning. I programmet finns nu en funktion för att enklare hämta olika typer av installationsmaterial. Använder man dessutom affärssystemet Entré finns en stark integration mot projekt och order som gör att kalkylen uppdaterar projektstyrningen med kalkylunderlag. Här finns även möjlighet att arbeta med tillkommande och avgående delar.

Besök vår monter D04:10 på för att få mer information och en visning av programmet.

Elfack 13-17 maj 2013

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar