2012-10-26

Hantverksdata tecknar nytt avtal med Comfortkedjan!

Redan 2006 tecknade Comfortkedjan avtal med Hantverksdata. Nu har ett nytt förlängt avtal tecknats mellan parterna. Avtalet sträcker sig i 36 månader och tar sikte på att utveckla Comfortkedjans medlemmars systemanvändande.

– Vi är övertygade om att Entré är det bästa affärssystemet för våra medlemmar. Med ett väl fungerande system kan de optimera sina interna processer och på så sätt utveckla sina verksamheter med fokus på ökad lönsamhet, säger Håkan Hedberg, VD för Comfortkedjan.

– Vi är självklart glada och stolta att vi får fortsatt förtroende från Comfortkedjan, kommenterar Mikael Viotti, VD på Hantverksdata. Comfortkedjan är en av de ledande aktörerna inom VVS-branschen och de ställer höga krav på hur vi implementerar, utvecklar och underhåller våra system, vilket gör att vi på Hantverksdata utvecklas tillsammans med Comfortkedjan.

För mer information:
Mikael Viotti, VD Hantverksdata, mobil: 070-389 00 93
Håkan Hedberg, VD Comfort, mobil: 070-866 22 66

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar