C#-utvecklare

Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Med över 45 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa och söker därför nu en kollega som brinner för problemlösning och vill vara en del av vårt utvecklingsteam.

Rollen
I rollen kommer du arbeta med komplex programmering och utveckling i C#. Du blir en del av ett utvecklingsprojekt där du kommer få förbättra våra befintliga affärssystem samt vidareutveckla våra nya. Hos oss kommer du ingå i ett team på sex personer men på ett självständigt sätt även få ta ansvar och driva dina egna uppgifter.

Vi söker dig som:
• Har åtminstone 2 års kunskaper i C#
• Arbetat en tid som systemarkitekt, eller redo att ta steget att börja arbeta som detta
• Har ett stort personligt driv att utveckla både dig själv och verksamheten
• Kan uttrycka sig väl på både svenska och engelska

Utöver detta är det ett stort plus om du är bekväm med att arbeta med Visual Studio, Git och MS SQL Server. För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, skärpt och har en god förmåga att ta in ny information. Du är vetgirig och har ett inneboende driv att lösa problem. Du trivs med att arbeta självständigt i ett litet team med närhet till kollegor. Vidare har du ett starkt kvalitetstänk men är samtidigt orädd att ta eget initiativ.

Vi erbjuder:
Vi uppmuntrar till individuell utveckling och erbjuder en skräddarsydd kompetensutveckling där du själv har möjlighet att påverka inriktningen. Förutom att Hantverksdata är ett tryggt företag med en stabil tillväxt har vi även goda förmåner såsom exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, flextid, årliga företagsresor och en härlig sammanhållning.

Hantverksdata har omkring 4000 kundföretag och 50 000 unika användare i hela Norden. Majoriteten av våra 130 anställda arbetar på vårt kontor i Danderyd där vi jobbar i en platt organisation med ett öppet klimat där alla pratar med alla.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att maila marcus.hagsten@hantverksdata.se eller ringa på 079 069 70 28.

ANSÖK >>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar